Gratis offerte en vakkundig advies

Onderhoud aan uw huis of pand?

Besteed het uit aan een ervaren en betrouwbare vakkundige schilder. Ik werk zorgvuldig en ontzorg u volledig bij al uw schilder- en klusprojecten!

Vraag via de onderstaande contact gegevens een  vrijblijvende offerte aan. 

BEL : 

06-14944983    

OF     stuur een e-mail naar:             

[email protected]

KVK 72696133

Wanneer u telefonisch niet direct iemand aan de lijn krijgt, zal u binnen 24 uur terug gebeld worden of via WhatsApp benaderd worden voor een afspraak. 

Na aanvraag van u offerte, plan ik een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak bespreken wij al uw wensen. Ook kijk ik naar de staat van het houtwerk. Deze inspectie op houtrot is ook geheel GRATIS.

Actuele Google-reviews:

Geoffrey heeft het exterieur van mijn huis geschilderd. Perfect uitgevoerd inclusief  houtreparaties. Ik ben hartstikke tevreden. Hij kwam steeds op tijd en heeft goede tips achter gelaten.  Volgende keer zou ik hem weer laten schilderen. 


- B. Wiers


Schilder maakte een duidelijke offerte.
Hij kwam de beginsituatie bekijken.
Hij kwam zijn afspraken na.
Communicatie was prima.
Leverde goed werk. Ruimde alles netjes op.
Ben zeer tevreden.

- A.P.M op de Camp 


Heel erg netjes geschilderd, bij ons nieuwbouwhuis zaten alle kozijnen en duren heel slecht in de verf. Geoffrey heeft alles boven ons verwachtingen geschilderd wij zijn echt heel blij met het resultaat. Een echte aanrader!!!!!  Hebben nog nooit een schilder gehad die zijn werk zo goed doet en zo netjes te werk gaat.

- Y. Anteunisse 


Het schilderwerk van onze trap is zeer mooi en goed geschilderd. Alles volgens afspraak gedaan en zelfs een last minute wijziging was geen probleem.
Verder ons buitenwerk laten doen. Kozijnen en deuren. Zeer mooi en professioneel gedaan. Ruimt alles netjes op en laat geen spullen achter. Een aanrader voor iedereen die het schilderwerk gedaan moet hebben.

- D. Lichtleitner 

Voor al uw binnen - en buitenschilderwerk, maar ook voor al uw spuit werkzaamheden kunt u bij mij terecht!


"Ik kom graag naar u toe, laten we snel kennis maken."
- Geoffrey Leijendeckers

Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.